sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Urpilaisella kutsumattomia vieraita

Meijjän vanhojen kanssa ette saatanan räkänokat pelleile! Näkihän sen, että kiireissänne laitoitte kaiken mitä sattui löytymään! Kuvat miehen pesemättömästä elimestä ei enää tässä iässä naurata, tommonenhan se nyt vaan sattuu olemaan!

Ollaan sentään veronmaksajia ja arvot on kohillaan, toisin kuin teillä senkin keskenkasvuiset lortit, kyllä tosi on jämpti!

Toivottavasti saatte ainakin sata vuotta ja sähkötuolia!

Erityisen käärmeissäni olen näistä Hesarin korkealaatuisten keskustelujen joukkoon ujutetuista satiirin yrityksistä. Luuletteko saatana, että me ollaan ihan impesillejä?


4 kommenttia:

 1. Ameno ja mango tekevät impesiiliksi, sehän tuli todistettua :)

  VastaaPoista
 2. Juu, niitä semmosia ei voi millään ymmärtää; jo varmuuden vuoksi ne on ehdottomasti kiellettävä. Sananakin tuo mungo tuntuu tosi pahalta.

  Myös nuorison erilaisiin keskustelupalstoihin on kiinnitettävä aikaisempaa suurempaa huomiota, kun ei ne osaa olla samalla lailla vastuullisia, kuin hiemankin vanhemmat.

  Suomi24:lla meillä on niin leppoisaa.

  VastaaPoista
 3. Niih, prkle! Madariini se vasta voimat vie: http://fi.wikipedia.org/wiki/Mandariini_(virkamies)

  Venäjällä viimeksi kulkivat kädestä käteen nämä etelänhetelmät mielenosoituksessa, jossa tahdottiin sanoa, millaisen kuvan moskovalainen virkamies on kansalaisten mielissä saanut.

  VastaaPoista
 4. Salasanat tosin kannattaa laittaa kuntoon, ainakin jos ne ovat niitä perinteisiä: oma tai jonkun muun etunimi1-tyyppisiä!

  Nuoriso huomaa tilaisuutensa ja ääritapauksessa suojauksessa voi olla jopa Maurin mentävä aukko!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)