sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Tehkää parannus!Hesarin uutistoimituksen toimittaja Jussi Pullinen pahoittelee kolumnissaan suomalaisia, jotka eivät käytä riittävästi kaikkia sähköisen viestinnän suomia mahdollisuuksia.

Ongelma on todellinen ja suuri.

Joihinkin yrityksiin eksyy silloin tällöin ihmisiä, jotka haluaisivat hoitaa asiansa suoraan henkilökuntaan kuuluvan asiakaspalvelijan kanssa. Yritysten terveydenhoitokulut ovat nousseet räjähdysmäisesti tästä traumatisoituneiden hoitamisen vuoksi.

Olen jopa kuullut eräästä piittaamattomasta miehestä, joka oli kaikkea uhaten kokonaisen vuorokauden sähköisen viestinnän ulottumattomissa. Hänet löydettiin vasta viikkoja myöhemmin, koska vuorokaudessa hänen sosiaalinen elämänsä oli loppunut, eikä kukaan häntä enää osannut kaivata.

Miehen iho oli kuivunut kammottavasti, hänen naamallaan oli kauhun ilme kuin stephenking-filmatisoinnissa ja kuollessaan hän oli purrut kielensä poikki. Hänet haudattiin köyhien tuntemattomien hautaan, koska lähisukulaiset eivät enää tunnistaneet häntä omakseen.

Toimittaja Pullinen kertoo, että internetin puutteellisella käytöllä on heikentäviä vaikutuksia Suomen talouden kehitykseen.

Heti huomenna tutkin mahdollisuudet saada puhelimeeni useita internet-selaimia, joita käytän samanaikaisesti puhelimeni pikkuruiselta näytöltä. Teen myös sähköpostitse lukuisia valituksia erilaisille yhteiskunnan ja yrityselämän vaikuttajille.

Lisäksi ostan puhelimeeni maailman suurimman muistikortin ja lataan siihen verkosta Euroopan suurimman kokoelman brasilialaisia pierupornoelokuvia.

Enköhän näillä jo pääse alkuun uudella tielläni...


Pullinen: Internet-Suomi ei kiinnosta suomalaisia

4 kommenttia:

 1. Suanko venkoella lissee?

  Kyllä piäset, alakuun, mutta kyllä sinun pitäisi saada ladata sekä omasi, että superkännysi akut suoraan ydinvoimalareaktoriin kytketystä kaapelista.

  Mukana, Prismasta saatavassa latausperhepaketissa voisivat olla myös Hybriditojotaasi varten oma latauspistoke, vaimon tukankähertimeen sytkyttelevä suora, punainen virtalinja ja mikseipä myös Jaakko teppoa mukaellakseni, siellä pihan perillä sähköllä käyvään pässiinkin liitettävä USB-liitin jolla voi toimittaa niin bää-bää-ääntelyt, ruokinnan kuin myös kerihtimisen.

  "Aakastaan aakastaan kunhan keritään" "Kelepoo se kerihtemätähii..." (Rengin&piian dialogi aitan ovella)

  Mihin kaikkeen me vielä tällä viimeisellä kvartaalillamme törmäämmekään..? (Puhun lähinnä itsestäni. Sinähän, Riku, olet vielä elämäsi kunnossa ja elät vähintään 2 kvartaalia...)

  Ps. Neljännespiirakka=kvartaalipillu=varttipiiras ja Pirttivaara(s) taasen on Rovaniemeltä itäpuolista tietä edeten Kittilään päin oikealla puolella tietä ja jossa olen käynyt nauttimassa kvartaalip...ua silloin kun olen ollut vielä siinä iässä jossa neljännes ei ole ollut kuin alkupalastelua...

  VastaaPoista
 2. Nuo kaikki mainitsemasi minun täytyy saada ensitilassa, tai sanoisinko -kvartaalissa!

  Tarvitsen myös muutaman uuden kännykän. Käyn sitten kurssin, jossa opetetaan niiden sujuva samanaikainen käyttö.

  Raukka se lienee, joka ei pysty käyttämään vähintään kahta puhelinta niin, että toisella pelaa jotain starwars-peliä, kun toisella selaa iltalehden viimeisimpiä uutisia.

  Olen kuullut poliitikoista, jotka pystyvät samanaikaisesti lukemaan viimeisimmät deittipalstalta, tekstailemaan örinöitään, kirjoittamaan blogiaan ja huolehtimaan seksuaalisen puutteensa hoitamisesta.

  VastaaPoista
 3. Kyllähän niitä vempainten ohjelmia mieluusti käyttäisi, mutta kun ne käyttöohjeet ovat insinöörien suunnittelemia..

  VastaaPoista
 4. Voisi alkaa kuljettamaan selkärepussa 24 tuuman näyttöä, jonka kytkisi Hikiäläiseen aina kun tien päällä iskee pakottava tarve katsella elokuvia.

  Käsittelin lähinnä internet-käytön määrää, kun ei kirjoittajalla oikeasti voi niin paljon harittaa, että arvostelee käyttämisen laatua.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)