keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Tasavallan hallitus

Kun Matti Vanhasen hallitukseen otettiin Paavo Väyrynen, Ilkka Kanerva ja mitä niitä on tai oli, niin miksei Marja Tiuraa, Tampereen haravaa?

Kyseessä on ilmeinen vääryys, sillä ei Marja olisi voinut olla virassaan sen kummempi kuin edellä mainitut. 

Rooman imperiumissa  keisari Caligula nimitti senaattoriksi jollain tavalla sopimattomaksi koetun Incitatuksen, joka kuitenkin hoiti virkansa olosuhteisiin nähden moitteettomasti. Miksei sitten Marjaa ministeriksi pienessä Suomessa?

Sitäpaitsi Marjaa ei kaiketi epäillä lahjusrikoksesta, kuten Ilkka Kanervaa.


Marja kertoo mielipiteensä Incitatuksesta,  Jarmo Korhosesta ja ehkä muustakin pääsiäisen jälkeen.

Jäämme jännityksellä odottamaan.


(kuva: iltalehti.fi)

4 kommenttia:

 1. Tiijätkö, mitä Marja voisi kolmasti loikattuuaan pääsiäisenä tehdä sillä Tampereen haravallaan?

  No, lakaista jälkensä menneisyyden hiekalta...

  (Pitäisi vain saada ensi loikkaamaan kolmasti...)

  VastaaPoista
 2. Politiikan pelissä ei ole ainoastaan syvä politikointi vaan myös edustus. Siihen Tiura on oikein hyvä. Johtajuudessa pitää vaan ymmärtää, ettei se ole kauneuskilpailun tavoite olla suurin ja kaunein. Kun Keskusta haluaa päästä pidemmälle omassa ohjelmassa sen ongelma on moninkerroin vaikeampi kuin sossareiden ja kokoomuksen koska sossareiden apuun tulee koko maailman sorretut (vaikka sossarit ovat osaksi itse siinä mukana juuri sortamassa mutta se onkin toinen stoori) ja kokoomuksen rinnalle tulee koko maailman voittajat (rahan nimissä). Piskuinen kieliryhmä on Keskusta-nimisenä aika yksin ja voi vedota vain Perussuomalaisten sisuun ja muutenkin historiaan ja yhteiseen sorto-elämään, missä opittiin kärsimään yhdessä.

  Tiuraa ei saa paahtaa sen pahemmin kuin ketään muutakaan: Nämä ovat oikeasti ajatelleet jotain ja jos maku pettää se pettää myös näillä suurilla puolueilla joilla on mylly valmiina peittämään jälkiä ihan toisella tavalla.

  Minä olen mielelläni Keskustalainen jos se tietää lähiruokaa. Se on jo yksinään hyvä syy; ongelma on nämä wheeling-dealing-kauppiaat jotka tulevat nokkahuilullaan soittamaan käärmettä korista ja saavat aikaan ties minkälaista sekaannusta. Siihen syssyyn yksi pesukone tai viisikin on ihan typerää edes verrata.

  Mitäs politiikassa enää voi tehdä kun sadistiset suuret konglomeraatit jylläävt - siihen jää identiteetti nimeltään Suomi monenlaisen sadistisuuden ja voitonkaipuun alle. Ja silti - juuri tähän - olisi YK ja muut Amnestyt olemassa mutta niiden perspektiivi ja maailmankuva on niin julmetun kakaramainen myös kuten kaikkien koska koulu valmistaa tekemään tarkasti prikulleen ja pienten pränttien mukaan - mutta kukaan ei valmistele ajattelemaan, suhteuttamaan ja politisoimaan oikein.

  Koulusta on kyse; eivätkä päästä minua edes puhumaan: sielu särkee sadistille liian nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Valto,

  Tuosta tuli mieleen joku vanha lastenlaulu:
  katso kenguru loikkaa,
  mies on vanginnut sen

  VastaaPoista
 4. HG,

  Edustuksellisuutensa vuoksi Marja sopisi hyvin vaikka elokuva-alalle, esimerkiksi filmiin Kun mikään ei riitä 2

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)