lauantai 13. maaliskuuta 2010

Kiält 4U


Ollessani lapsi, koulussa opeteltiin aakkosten jälkeen lähinnä jurtan rakentamista pakkasesta selviytymisen hätäapukeinoksi ja YYA-sopimuksen soveltamista jokapäiväiseen elämään.

No oli siellä lukion historian tunneilla jotain Pipin pienestä ja Kekkosen suuresta, mutta ei ne sillä lailla ole jääneet mieleen. Ristinolla-pelin muistelen olleen tärkeä osa opetussuunnitelmaa.


Näillä joutuu pärjäilemään tässä muuttuvassa maailmassa.

Siltä varalta, että joku vastaavassa asemassa oleva joutuu kanssakäymiseen huomattavan nuorten ihmisten kanssa, kannattaa opetella joitain tärppejä ainakin kommunikaation nykyisyydestä. Ei niin helposti paljasta totaalista typeryyttään.

Silloin kun on ihan pihalla, hyvä lähes kaikkeen selittämiseen sopiva vastaus on: OMG, ku on LOLia!. - Täytyy kuitenkin muistaa jättää eiks jeh? pois lopusta, kun se on jo mennyttä aikaa. Muuten saattaa käydä kuin vanhassa mainoksessa; kakaran perkele sanoo kavereilleen, että se äijä kävi riehuun!

Jos ikärajoitteinen kysyy jotain vaikeaa tietoa, enää ei tarvitse valehdella umpia ja lampia, vaan voi paukauttaa vakiona KVG, eli kato vittu googlesta! Joskus voi tosin tähänkin tulla vastaukseksi GVKK, eli googlesta vittu kukaan kato!

Tällöin jää viimeiseksi mahdollisuudeksi paukauttaa lonkalta DPMD!, joka tarkoittaa: dörtsi poseen mennessäsi, Dwarffi! 

Ettei kukaan vahingossakaan epäile taas kerran junasta putoamisesta, laitan tähän loppuun vielä muutaman itkiön :(:(:(

CYA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)