keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Kehityksen kärjessä


 
Opetusministeri Ottiatuota, pitääkö paikkansa blogisti Riku Riemun rienaus, jonka mukaan Michael Jackson opiskeli Järvenpään Adultassa levyseppähitsariksi?

Ei missään tapauksessa, eikä varmasti! Saamani selvityksen mukaan hän valmistui ulkomaankaupan media-assistentiksi kosmetologilinjalta.

Onko mahdollista, että valtionapuja olisi käytetty väärin muissa oppilaitoksissa?

Mistä helvetistä minä sen tiedän, en kai minä voi jokaisen koulun portin pielessä olla vahtimassa! ..Ja se "oikeutta ihmisille"-yhdistyskin on kopioinnut sen filmimateriaalinsa jostain Disneyn elokuvasta!
Adulta nurin?

(Kuva: verkkouutiset)

4 kommenttia:

 1. Huomasitko Riku, että "Adulta nurin?" linkin otsikossa summa on 33 miljoonaa, mutta ingressissä näin:

  "Opetusministeriö perii Adulta Oy:ltä takaisin lähes 33 euroa perusteettomasti saatua oppisopimuskoulutuksen valtionosuusrahoitusta."

  Aika suuri huarukka. Vai höylättiinkö sitä siinä välissä kun toimittaja kävi otsikon rustaamisen jälkeen pissalla ja hakemassa tikkupottuja ja vihertävää teetä kanttiinista?

  Mikkaeli Jaksonni ellää vaikkakin Elevis Pressulan lahkeessa!

  VastaaPoista
 2. En kyllä huomannut, tuo on aika hauska virhe!

  Mutta jos tuo 33 euroa pitää paikkansa, niin silloin kannattaa olla ihmeissään, kun puulaaki eri tietojen mukaan on todella menossa nurin.

  Tuossa annoit tarvitsemani vahvistuksen huhuille; Elevis asuu nykyisin jossain Kuopion lähellä!

  VastaaPoista
 3. En tiedä liittyykö tämä asiaan mitenkään, mutta yksi ystäväni on toimessa juuri tuollaisen valtiotukisen aikuiskoulutuksen piirissä, siellä johtotehtävissä. Ja voi veljet, tai siskot tässä tapauksessa sitä ulkomaanmatkojen määrää jonka johtotroikka tekee vuosittain eri puolille maailmaa tai voi veljet sitä "talon" piikkiin syötyjen pitkien lounaitten ja illallisten määrää. Kerrankin lennettiin, Ryanairilla tosin, syömään ihan vaan neuvottelulounas, en muista mihin.

  VastaaPoista
 4. Suomen suurimman kartanon nurin saaneen äijän lempilause oli : "rahasta ei ole kiinni!" Pilttaamastaan omaisuudesta ei itse omistanut ruohonkorttakaan.

  Sieluni silmin näen tämän koululaitoksen rehtorin sanoneen Jaakko Lassilan tavoin: "Kyllä siinä aikamoisia kupruja saa tehdä, että pankin/koulun saa kaatumaan, Heh heh!"

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)