torstai 25. maaliskuuta 2010

Hyvä tavaton!

Jarmo Virmavirta, olitteko Tei yksi niistä kokoomuksen remonttimiehiin kuuluvista henkilöistä, jotka olivat takana mm. Ison kaljun jatkokauden hoitamisessa ilman vaaleja?

Sanotte kolumnissanne: Pääsääntöinen sinuttelu on tullut kieleemme väärin ymmärretyn demokratian kautta, tietenkin Ruotsista. 

Oletteko Tei Virmavirta demokratian kannattaja, vai oletteko sitä mieltä, että on sopivaa silloin tällöin siirtää vaalit syrjään, kun reaalipolitiikka ja tarkoituksenmukaisuussyyt sitä vaativat? - Sitäkö on oikein ymmärretty demokratia?

Olisiko nyt taas aihetta kikka kekkoseen, kun emme oikein tunnu riittävästi ymmärtävän Natoon kuulumisen tärkeyttä?

Kauheaa on muuten ajatella, että märkäkorvaiset kuvittelevat jotain  Teijelle sinutellen myyvänsä; siitä on realismin ja reaalipolitiikan ymmärtäminen kaukana!

Tei ette osta, myyminenhän se on joka kannattaa. Niinkö?
JV: Holtiton sinuttelu

10 kommenttia:

 1. Hölmöintä asiassa on se, että Iso kalju olisi voittanut vaalit kirkkaasti.
  Kyseessä on täydellinen esimerkki alamaisesta perseennuolennasta ja liian pitkän presidenttikauden turmiollisuudesta.

  VastaaPoista
 2. Noin se meni, mutta kyseessä oli ensiarvoisen tärkeä kansallinen etu - esikunta pelkäsi, ettei niin tyhmät miehet jatkossa kelpaa mihinkään.

  Huoli oli tosin turha.

  Kuvaavaa on, että kun Kekkonen tuskin enää muisti nimeään, hutikutiministeri kepusta, nimeltään Eino Uusitalo, ehdotti häntä vielä jatkokaudelle.

  VastaaPoista
 3. Samuli, kun Suomessa nuolemme olemme vaarassa sairastua sinikielitautiin (bluetongueta) vaikka väittävät, että se tauti olisi vain porojen yksinoikeus. Taudinkuvan merkkejä ovat ainakin sinivalkoinen ääni, pukeutuminen siniristilippumme väreihin ja Maamme laulun hoilaaminen jääkiekko-otteluissa toisessa kainalossa Olovia ja toisen puristuksessa penkkiurheilijakaverin sinipunainen pää.

  Eläimissä pysyäksemme, lottoamisen kaltaista tuurinpeliä lienee syntyä poliittiseksi eläimeksi tai sudeksi maahamme. Molemmille satelee tätä nykyä tappouhkauksia.

  Luin juuri Maaseudun Tulevaisuus-lehdestä, että Metsästäjäjärjestön laskelmien mukaan petokanta on "räjähtämässä käsiin".

  Vasemmassa hihassani on sitten toisaalta hankittua tietoa Riista- ja Kalataloudentutkimuslaitoksen barometreistä, että esimerkiksi susikannat ovat taantuneet poronhoitoalueella vaikka jonkin verran lisääntyneetkin eteläisemmissä osissa maatamme.

  Kuka metsissämme nuolee ja ketä?

  Kehenkä uskoisit Riku, sinä kaikkien alojen asiantuntija?

  Poliittisista eläimistä luin aamulla lehdestä, että YLE:n hallintoneuvoston kokouksessa oli toisella puolella pöytää "Lumikki ja seitsemän ääliötä", mutta sitä ei Heinäluoman mukaan saa sanoa ääneen.

  VastaaPoista
 4. Jaahas, aloitetaan vaikka tuosta lehdestä: nimessä on jotain outoa.

  Herroissamme on kautta aikojen ollut ainakin yksi hyvä puoli. - He ovat syvästi tiedostaneet oman kyvyttömyytensä, ja sen tähden pyrkineet aina hakemaan ohjeet, opastukset ja määräykset muualta.

  "Käsiin räjähtämisestä" tulee mieleen vain pari poliitikkoa, toinen kokoomuksesta toinen keskustan nuorisojärjestöistä.

  Muistelen, että ainakin hirville ja poroille on viety metsiin nuolukiviä, joten ne ainakin nuolevat.

  VastaaPoista
 5. Pakko uskoa kun näkee. Tai ehkä hän on vain hieman nuoleskellut ja pureskellut omistajansa sinisen kauden Picassoa.

  VastaaPoista
 6. Suomen lipussa on rumat värit ja Olovi on pahaa.
  Tumma tsekkiläinen maistuu paremmin.

  VastaaPoista
 7. Silloin kun tuli näitä lukuisilla olutmerkeillä palvelevia ravintoloita, tilasin kiusallani ison tuopin kaljaa.

  Tarjoilija oli lähes hysteerisessä tilassa jankatessaan, ettei heillä myydä kaljaa lainkaan.

  Pakko oli luovuttaa, mutta sain minä sen kaljan.

  VastaaPoista
 8. Yksitotiset ovat viirimme värit, mutta samat kuin Somalian lipussa, heh heh.

  Niin, kyllä se Olovi ei ole oekeeta olutta, se on porovettä (Iisalmi sijaitsee Poroveden rannalla).

  Kun itse vielä enemmälti läträsin oluttakin, niin Lahden A oli mieliryystämistä Lapin Kullitetun ohella. Muuten olen vältellyt kaljoittelua parhaani mukaan, on niin huonoja esimerkkejä ympäristön "pehmeepolovisista", joilla holtti ei ole pitänyt.

  Toisinaan kuitenkin "retkuilen" minäkin, mutta kossulla se tulee halvemmaksi ja saattapi olla vielä miedompaa, sillä tulee lantrattua kunnolla vissyllä: vähintään 2L lantrinkia/kossupullo. En ole laskenut, mikä prosentti siitä lopputulemaksi tulee. Mitenhän se muuten laskettaisiin?

  VastaaPoista
 9. Eikö ne prosentit mene ikäänkuin miinuksen puolelle, jos juomassa on yli puolet lantrinkia?

  Nuorena oli pakko juoda jostain syystä Lapin kultsua, vaikka se oli hieman kalliimpaakin, kuin muut. Nykyään kohvia, kun olen saanut sellaisen käsityksen, että siitä tulee urheilulliseksi.

  Ties vaikka NHL:n pääsisin joku päivä!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)