lauantai 27. maaliskuuta 2010

Elämyksiä viikonlopun iltalehdistä

 

Iltalehti mainosti ennakkoon itseään Antti Herlinin haastattelulla. Luettuaan, jutun voi tiivistää yhteen sanaan: öyh. - Saattaa tietysti olla hieman huonotapaista lainata tällä tavalla artikkelin koko keskeinen sisältö. 

Iltasanomat liikkui samassa taloustematiikassa Iiro Viinasen muistelmien innoittamana: "Viinanen kritisoi myös rahanahneita yritysjohtajia. - Heidän palkkakehityksensä on ollut huima verrattuna muihin kansalaisiin. Pitäisi vähän miettiä minkälaisen ilmapiirin se aiheuttaa yrityksissä. Sama koskee hallitusjäsenyyksiä." 

Valtiovarainvampyyrista on tullut vissiin vanha.

Satu Tiivola kertoi lehdessä oman huikean yrittäjätarinansa reseptin: Olin tsupparina ja sitten mieheni saikin sen veikkausvoiton!  


Kun Jyrki Virolainen taannoin sanoi blogissaan, että Mauri Pekkarisesta saamme puolitoista metriä viekastelevaa peruukkipäistä siltarumpupoliitikkoa, täytyi Iltasanomien Rita Tainolan tämä luonnollisesti korjata. Pekkarointi-jutun otsikko oli: 170 senttiä energiaa! 

Linda the viulunsoittaja kertoi reppanien säälittävän häntä. 


Urheilussa Laura Lepistö  näyttää edelleen hoitavan taitoluistelussa menestymisen, Kiira Korven voittaessa kaikki tamperelaiset äänestykset.

Nyrkkeilijä Eva Wahlström ei IL:ssä kertonut jatkosuunnitelmistaan suinkaan Nummisen joululaulun sanoin: turpaan tulee kaikille, myös isille ja äitille. - Sanoi hakkaavansa vain kehässä vastaansa asettuvat naiset.

Iltatytöllä oli risuja kädessään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)