tiistai 23. maaliskuuta 2010

Eiku se oli lehdessä


Kuvaaja Petri Mulari on saanut APU-lehteen kolme luopuvaa kansanedustajaa noin hassunhauskaan kuvaan, samaa sarjaa on myös lehden (nro 11) kannessa. Huh huh!


"Vähän sellaiselta sado-maso pohjalta, kehtaatteks te varmasti?" - "Juu, mikään ei hävetä!"

Edustajat kertoivat lehdessä tyyliin: rankkaa on ollut, mutta nyt kohti uusia haasteita (!)

Pertti, kun olet päässyt niistä köysistä, tee taas niitä radio-ohjelmia: sinullahan on kuitenkin Suomen empaattisin radioääni, et ole mikään Lyly Rajala!

Palauta myös se jäsenkirja, nuo leikit eivät sovi olemukseesi.

Ja te kaksi muuta: kadotkaa!

2 kommenttia:

 1. Perkele! Tuo köysi on kallista! Lie jo kympin metri! Laskin, että 13 kertaa kolmen ihmisen ympäri tekee ainakin 32,5 metriä ja lattialla käyttämättömät metrit päälle.

  Saksista päätellen se on kuvaussession lopuksi pätkitty kappaleiksi ja kun "vaatteet päällä" APU-lehteen kuvaukset on olleet ohitse, paikalle on saapastellut Jallun tai Kallen kuvajournalistit...

  Onko köyden hankkimiseen ostolappunen Pikkuparlamentin huvittautumisrahastosta (tai huvittuutumis-) ohitse kirjanpidon ujutettu vai jo aiemmin kahvikassaan ujutettujako sen hankintaan on käytetty?

  VastaaPoista
 2. Se on tietysti aika tarkoituksenmukaista, jos kyseessä on ollut alkulämmittelyt tukevampia sessioita varten. Jokaiselle jotain.

  Kuten muissakin muotilehdissä, Avussa kerotaan köyden hankitun Captain´s shopista Helsingin Herttoniemestä. Hintaa ei kerrota.

  Käsittääkseni niillä eduskunnan huvittautumisrahastoilla ei ole varsinaista budjettia, vaan se kulutetaan mikä tarvitaan.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)