lauantai 6. maaliskuuta 2010

Ei ahne - mutta perso rahalle

Jari Tervo, kerroit että ahtaajat ovat jos ei nyt sinun, niin ainakin kansan mielestä lyhyesti koulutettuja trukkikuskeja, jotka tienaavat 47 000 euroa vuodessa.

Ymmärrän, summa on sinulle liian pieni ja työn statustakaan et itsellesi halua. 


Jotain sinun on kuitenkin keksittävä, nyt kun et enää osaa kirjoittaa ja pitäisi päästä edes lähelle nykyistä vanhaa miljoonaa vuodessa.

Kun liian pienipalkkainen, ahneiden ja kouluttamattomien trukkikuskien työ ei sinulle sovellu, jää vain yksi vaihtoehto. 

Koska kuulemme ryhtymisestäsi kokoomuksen kansanedustajaehdokkaaksi?

4 kommenttia:

 1. Jos minulta kysytään, Jari Tervon kirjailijanuran pilasi löysäpäisten (-leukaisten) kommenttisessiot uutisvuodossa. Mutta toihan se sitten hänelle hyvät tulot, ja helepolla, toisin kuin jos olisi Ounas-Kemijoen silta-ahtaajana (sillan-altavastaajana) tai rantatöyräältä, ravinteli Valdemarista käsin yrittänyt jatkaa oikeita kirjailijan töitään.

  Hum.kandi J.Tervon ei kannattaisi duunarien "kouluttamattomuudesta" isosti äännähdellä, jos jätkät kerran ilman koulutusputkea kykenevät kokonaisen valtion tavaranhuollosta ammattimaisesti huolen pitää. Luulisi olevan maailmanrahoista varaa maksaa miehelle miehen palkka kun ei siihen koulutukseen yhteiskunnankaan ole tarvinnut määrärahoja uhrata.

  Mitään me ei menetetä jos Uutisvuoto lakkautettaisiin, Tervo menisi trukkikuskiksi Hanasaareen ja se toinen suuaukinen, Nymankoseoli?, VR:n vaihteita harjaamaan.

  VastaaPoista
 2. Niin ja Tervolta taisivat vain aiheet kirjoja varten loppua kesken.

  Niklas Herliniltä aika hieno kommentointi Tervon kolumniin: sanoi ettei itse kehtaa ahtaajia ahneudesta syyttää, kun oma omaisuutensakin on ahneudella tienattu ja nykypäivän johtajat niin usein kohtuuttomaan ahneuteen syyllistyvät.

  Tervon kolumni oli kirjoituksena kokoomuksen kansanedustajaehdokas-tasoa.

  VastaaPoista
 3. Tähän kirjoitin eilen kommentin, mutta unohdin, että olin mokkulalla liikenteessä, ja kommentti haihtui bittiavaruuteen klikattuani sen julkaistavaksesi.

  Asia palautui mieleen, kun äsken huomasin Herlin-kommenttisi erään keskusteluni häntäpäässä. Toistan vähän siis itseäni tässä:

  Niklas Herlin on kiinnostava tyyppi, kiinnostavimpia julkisuuden henkilöitä aikoihin. Mieshän tuntuu umpirehelliseltä, vaikka on syntynyt kultalusikka suussaan. Tosin annos lusikassa oli karvas.

  VastaaPoista
 4. Et ole vain häntä aiemmin huomioinnut, kirjoittihan hän melko pitkään moniin lehtiin, mm. Iltasanomiin. Niissä oli persoonallista otetta; niitä luki ihan mieluusti.

  Olen ymmärtänyt, että Herlineillä on harvinaista selvänäköisyyttä ja suoruutta. Niklas tuntuu hallitsevan vielä tuon lehden markkinointipuolenkin loistavasti.

  Hyvä tietysti, kun Huuskon juttuihin nukahtaa viimeistään puolessa välissä.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)