sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Veret seisauttava totaalisuus


 

Mi-minä ja puolue ja e-etenkin minä, olemme nyt v-va-vahvempia kuin koskaan, e-eivätkä vi-viimeaikaiset tapahtumat ole olleet meidän Stalingradimme. M-minä jatkan ikuisesti ja se-seuraavissa vaaleissa me tulemme saamaan ennennennennäkemättömän vo-voiton! 

Niinpä m-minä kysyn teiltä keskustan kannattajat: ha-haluatteko te totaalisia vaaleja, joista otamme voiton tavalla, jota ei ole ennen nähty?

- Ei myö tiijjetä!

M-minä kysyn teiltä keskustalaiset uudelleen. Haluatteko ennennäkemättömän vaalivoiton, vaikka se veisi politiikan k-kokonaan u-uudelle tasolle?

- Puhu kovempoo, eij kuulu!

Olemme viemässä maalaisliittolaisuuden sellaiseen e-ennenäkemättömään tota-totaaliseen v-voittoon, että...

- On se Matti vahava johtaja, mutta ku ei sen piiperryksestä kuule mittään. Myyväänkö   tiällä nisuva ja kahveeta vai ollaanko myö säätijjöity sekkii?

5 kommenttia:

 1. Ei sitä pääministerin yhteen skandaaliin tarvitse kaatua, mutta eiköhän tuo luottamuksen puute kuvastu sitten seuraavissa vaaleissa ihan odotetusti. Jospa nyt Vanhanen kokisi, että hänen on nyt todistettava kansalle arvonsa ja alkaisi puhua vähän selvemmin.

  Kootut kotimaan uutiset täältä

  VastaaPoista
 2. Tottapa tosiaan. Unohdin jo Ruususen & co

  VastaaPoista
 3. Letteloa en jaksa tehdä, mutta Anja Kauranen näkyy Iltalehden kolmumnissaan 27.10. tehneen aika hyvän:
  "Susan Kuronen sääret paljaina deittikuvassa veneen kannella, erinäisiä kohtaamisia ja eroja parkkipaikalla, tekstareita ainakin yhdelle blondille ja parille vähän tummemmallekin, eläkeavauksia siittäneet hiihtelyt Lapin lumilla, yksityisyydensuojakäräjiä, terveyskeskusiltoja Merikukka Forsiuksen ja vessapaperirullan keralla, ex tempore -kipaisu kihlajaisostoksille Sirkka Mertalan kanssa, erilaiset huonomuistisuuskohtaukset vaalirahoihin ja liikemiestuttaviin liittyen, ja tämä viimeisin lautakasaepisodi ja sitä seurannut olen suositumpi kuin koskaan -uho… Ja tässä vain päällimmäiset."

  VastaaPoista
 4. KORJAAN ja anteeksi! Tietysti kirjoittajan nykyinen nimi on Anja Snellman.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)