tiistai 13. lokakuuta 2009

Etelän herralla tukka pystyssä


 Takki auki lupaavaan tulevaisuuteen.

Kansanedustaja A. Kaikkonen kertoo sivuillaan olevansa "jämäkkä päättäjä." Luonnehdintaa voi pitää harvinaisen rehellisenä, kun on käynyt ilmi että hän naputtelee nuijalla kokoukset jopa viidessä minutissa, vaikka ammattimiehiltä vastaavaan kuluu monta tuntia.

 Ylioppilas Kaikkonen tuli suurelle yleisölle tunnetuksi omituisesta ja kankeasta liikkumisestaan, josta hän jonkin tahon organisoiman kampanjan avulla sai liikanimen "kanki-Kaikkonen", vaikka nähdyn perusteella luontevampaa olisi ollut puhua vaikkapa Tuusulan zombista. 

Tällainen lempinimi ei olisi ollut lainkaan ilkeämpi tai huonompi kuin "kanki" ja sitä olisi puolue kannattajakuntineen voinut paremmin hyödyntää; "Tuusulan zombi syö vain kotimaista lihaa."

 Tiedonhakumielessä ensin hieman ihmettelee Kaikkosen kotisivujen ja Wikipedian hänestä antamien kuvien näkökulma-eroavaisuuksia, mutta tähän on selityksensä. Kotisivuilta aukeaa nimittäin mahdollisuus liittyä "kankitiimiin", jolla on etuoikeus saada spesiaalia informaatiota valtiomies Kaikkosesta. 

Tästä kankitiimin informaatiosta ei nyt ole saatavissa tarkempaa luonnehdintaa, kun päätin vielä tällä erää olla liittymättä. 

Suosittelen kuitenkin liitymistä asiasta kiinnostuneille, sillä siellä saattaa hyvin olla esimerkiksi yksityiskohtaisia tietoja hänen Vanhasen 69-tuttavuuden kanssa käymistään viestittelyistä, tai siitä miten rahavirrat käännetään kotiinpäin.

Ettei kenellekään vahingossakaan jäisi kielteistä kuvaa Kaikkosesta, on syytä mainita hänen suuri saavutuksensa, joka sekin kerrotaan kotisivuilla. Kaikkonen on tänä vuonna saanut Nuori toimija-mitalin työstään nuorten hyväksi! Pistää meidät kyynikot hiljaisiksi. Onnittelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)