keskiviikko 26. elokuuta 2009

Michael Jackson opiskelee Suomessa!Michael Jackson elää sittenkin, vaikka esimerkiksi yllä oleva Hesarin teksti muuta väittää. Rymy-lehden tutkiva journalisti sai selville, että Jackson vain halusi elämältään jotain uutta. "Olen jo siinä iässä, että halusin kokeilla aivan uutta uraa, musiikin teko alkoi tympäisemään" latasi Michael reportterille, tässä ainutlaatuisessa haastattelussa.

Jackson on muuttanut Suomeen, käynyt uudessa plastiikkakirurgisessa leikkauksessa ja häntä on muuttuneen ulkonäön vuoksi lähes mahdotonta tunnistaa. Reportterin mielestä hän nykyisellään muistuttaa huomattavasti Jyrki Kataista.

Uudesta urastaan "Mikolla" ei ole vielä täyttä varmuutta, joten hän opiskelee Järvenpään Adultassa, josta hän valmistuu levyseppähitsariksi muutaman kuukauden kuluessa. Aina täysillä mukaan heittäytyvä entinen artisti on varmuuden vuoksi kirjoilla muutamassa muussakin suomalaisessa oppilaitoksessa. Yhtenä vaihtoehtona on, että tulevaisuudessa hän ajelee Suomen teitä rekkakuskina, stereoiden pauhatessa Matti "karsee" Eskon ikiklimppiä "mä oon rekkamies."

Suomalaiset oppilaitokset eivät haluneet kommentoida asiaa: "haistaakaa ny v...u", tylytti tutkivaa journalistia eräänkin koulun rehtori.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)