tiistai 30. kesäkuuta 2009

Kokoomus pilkkaa vähempiosaisia


Tämä kuva ei esitä Hanna-Leena HemmingiäKokoomuksen täydellisen tuntematon naiskansanedustaja päätti taannoin nostaa profiiliaan keskustapuolueen puoluesihteerin kustannuksella. Riku Riemu esittää voimakkaan paheksuntansa asiasta; vähempiosaisia ei saa halventaa, vaikka kuinka tekisi mieli vihreille oksille!


Jarmo ei koskaan ole saanut kaipaamaansa ymmärrystä eikä tukea. Vaaleissakin häntä äänesti vain reilu tuhat henkilöä, jotka todennäköisesti olivat kaikki hänen sukulaisiaan. Ehkä Jarmonkin, kuten Seinäjoen mailajussien, olisi jo aikaa sitten tullut tunnustaa tosiasiat ja vetäytyä omaan sarjaansa, sinne mihin aurinko ei paista. Mutta Jamppa on syvästi tunteva ihminen, joka päätti kuitenkin tulla valtakunnan politiikkaan mukaan edes takaoven kautta, kun paraatiovella portsari kehtasi kysyä vamman laatua!


Jamppa hoitaa nyt postia, joka sopii hänelle, siinä ei ennen häntä ole ollut yhtään selväjärkistä, eikä taso ole Jampan aikana yhtään huonontunut!Jos Hanna-Liisa tai mikälie olisi ajatellut asiaa, ei hän olisi nimitellyt Jamppaa niin rumasti. Samasta syystä tälläkään palstalla ei ole ollut sanaakaan Jyrki Häkämiehestä. Se olisi liian helppoa. Jokainen ammentaa vain siitä astiasta, jonka hän on syntymässään saanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)